Gratis "Zicht-op-meer-energie" gesprek

Nog zo moe na de behandeling voor borstkanker.......

Ben je behandeld voor borstkanker? En ben je ook zo ongelooflijk moe? Je was nog wel zo blij toen je al die zware behandelingen in het ziekenhuis eindelijk achter de rug had. Je dacht “yes nu kan ik eindelijk weer gaan leven".

Maar toen het eenmaal zo ver was, werd het heel stil. Misschien kreeg je toen ook wel het gevoel het verder helemaal alleen te moeten doen. Je dacht toen nog dat de rust wel zou bijdragen aan je herstel. Maar ja, dat viel enorm tegen.

Heb je het gevoel dat je wel wat hulp kan gebruiken? Omdat je er alleen niet helemaal goed uitkomt?

Misschien heb je al van alles geprobeerd? Maar krijg je allerlei tegenstrijdige adviezen?Of misschien helpen deze behandelingen je niet voldoende?

Of misschien heb je er nog niets aan gedaan. Want je hebt geen idee bij wie je voor hulp kunt aankloppen.

Je grootste wens

Je wilt ook zo graag minder last hebben van de bijwerkingen. Je weer beter gaan voelen. Zodat je weer meer tijd en energie hebt voor de dingen die je graag wilt doen.

Want je wilt nog van alles in het leven. Weer aan het werk bijvoorbeeld. En sociaal actief kunnen zijn, je hobby’s, sporten.

Maar die vervelende vermoeidheid en al die andere bijwerkingen zitten je lelijk in de weg.

Ik help je graag

heel met voeding-natuurlijk beter na borstkanker-meer energie-marjan smorenburg

Bij mij vind je een luisterend oor. Iemand die uit eigen ervaring weet wat jij allemaal meemaakt. Maar ook iemand met kennis van zaken, die verstand heeft van voeding en leefstijl. Die weet hoe je voeding en leefstijl kunt inzetten om weer meer energie te krijgen.

Op weg met drie gouden tips

heel met voeding-natuurlijk beter na borstkanker-meer energie-gratis kennismakingsgesprek

Aan twee mensen geef ik elke maand een gratis “Zicht-op-meer-energie” gesprek cadeau. Dat werkt heel simpel. Je hoeft alleen het contactformulier hieronder in te vullen. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken. Bij het gesprek geef ik je meteen drie gouden tips die helpen bij vermoeidheid. Zo kun je op een simpele manier gaan werken aan meer energie.

Het gesprek is gewoon per telefoon. Heel fijn voor jou. Want jouw kostbare energie hoef je niet te gebruiken om helemaal naar mij toe te reizen. 

Ik hoop je binnenkort te spreken!

Ja, ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek van een half uur!

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.