Gratis vermoeidheidstest
Voor vrouwen die zijn behandeld voor borstkanker

Gratis vermoeidheidstest
Voor vrouwen die zijn behandeld voor borstkanker

Ben jij recent behandeld voor borstkanker? En kamp jij met heftige vermoeidheidsklachten? Belemmeren deze klachten je om je leven weer op te pakken? En heb je geen idee hoe je van de vermoeidheidsklachten kunt herstellen?

Doe dan nu de gratis vermoeidheidstest. Deze test geeft je inzicht in de ernst van je vermoeidheidsklachten. En welk type van vermoeidheidsklachten bij jou een rol spelen. Want niemand is hetzelfde.

Natuurlijk is de vermoeidheid in de eerste plaats veroorzaakt door de ziekte en door de behandelingen voor de borstkanker. Maar als je je lichaam een zetje in de goede richting geeft, kun je zelf enorm bijdragen aan het herstel van de vermoeidheid. Dit ligt bij iedereen weer anders. Deze test geeft je inzicht op welke manieren dat bij jou mogelijk is.

En dat is hele waardevolle kennis. Want dan weet je wat je zelf kunt doen. Wat je kunt veranderen aan je voeding of je leefstijl om sneller herstel mogelijk te maken. Zodat je weer het leven kunt leiden zoals je je dat wenst.

Over Marjan

heel met voeding-natuurlijk beter na borstkanker-meer energie-marjan smorenburg

Marjan helpt vrouwen die behandeld zijn voor borstkanker zodat zij sneller en beter herstellen van de vermoeidheidsklachten.

“ Ik help je graag. Uit eigen ervaring weet ik hoe heftig de behandelingen zijn. Ik weet hoezeer de bijwerkingen je kunnen beperken. En ook: hoe weinig adequate hulp er is als je klaar bent met de behandelingen. Als natuurvoedingskundige kan ik je helpen over de vermoeidheidsklachten heen te komen. En het goede nieuws is: dit kun je bereiken op een heel natuurlijke manier. Door je voeding en je leefstijl  aan te passen, kun je al heel wat verbetering realiseren. Zo kun jij straks weer de dingen gaan doen die je graag wilt doen.

Gratis vermoeidheidstest
Voor vrouwen die zijn behandeld voor borstkanker

Leer of voeding en leefstijl jou kunnen helpen bij het herstel van de vermoeidheid. Download vandaag nog de vermoeidheidstest en ga je weer beter voelen.

Is deze gratis vermoeidheidstest relevant voor je netwerk? Deel hem dan met de knoppen hieronder.